Du kan när som helst själv radera ditt Annonslarm-konto. Det gäller konton som du har skapat via webbplatsen, appen eller med Google.
I appen
- Öppna Annonslarm-appen och gå till fliken Konto.
- Tryck på Radera konto.
- Skriv RADERA och fyll i ditt lösenord (behövs inte om du bara loggar in med Google).
- Tryck på Radera permanent.
På webbplatsen
- Logga in på annonslarm.se och öppna din profil.
- Klicka längst ner på Radera konto och bekräfta.
Kan du inte längre logga in?
Skicka ett meddelande till oss via kontaktsidan från den e-postadress som hör till ditt konto. Vi raderar då ditt konto så snart som möjligt, senast inom 30 dagar, och meddelar dig.
Vad raderas?
- Ditt konto: namn, e-postadress, lösenord och kopplat Google-id
- Alla dina bevakningar och hittade annonser
- Blockerade säljare, utskickshistorik och pushtokens från dina enheter
- Kopplingar till Telegram och Discord
Det sker direkt och kan inte ångras. Har du en pågående prenumeration sägs den upp samtidigt. Betalningsuppgifter som vår betalleverantör Stripe enligt lag måste spara finns kvar där.